• SEO er vigtig for alle

    - Rådgivning skal være ærlig

  • Video er en vigtig del af SEO

    - Interaktion er den hurtigst voksende faktor

  • Online Strategi

    - Uden en strategi er mange penge spildt

OM OS

Vi leverer kun det vi tror på

Hos Onlinestrategen tror vi på, at de bedste resultater opnås ved at få de mest kompetente folk til at indgå et godt samarbejde. Derfor oplever vi, at når du, vi og andre dygtige folk arbejder frem mod et fælles mål, bliver resultaterne de bedste.

At lægge en velovervejet online-strategi er vigtigt, da der ellers er stor risiko for tidsspilde, manglende sammenhæng mellem offline personlig kommunikation og online kommunikation, hvilket giver mange virksomheder problemer - også økonomisk.

David Luhaäär

Direktør

Mød teamet

hos Onlinestrategen

David Luhaäär

Jeg er direktør i Onlinestrategen. Jeg har ca. 20 års erfaring med online markedsføring. Med min erfaring og  gode forretningssans rådgiver jeg dig og dit firma, så I får lagt en resultatskabende online strategi.

Paula Pinho

Jeg er Account Manager med et stort kendskab til både spansk, engelsk og portugisisk. Jeg er derfor den helt rigtige kontakt for jer, som ønsker markedsadgang til de 437, milioner der taler spansk.

+34 640 39 22 22
Caroline Bjerkan

Jeg er tekstforfatter, oversætter og korrekturlæser. Jeg indgår også gerne som sparringspartner omkring jeres både off- og online  kommunikation.

Thomas Rolsted

Jeg er Senior Consultant med 10 års erfaring med online forretning, eksamener fra Google - og så arbejder jeg fra Onlinestrategens spanske kontor i Fuengirola.

Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe dig

Hovedkvarter

Ringstedvej 223

4600 Køge

30 20 90 90

info@onlinestrategen.dk

Video studio

Høje Taastrup Boulevard 82

2630 Taastrup

41 15 15 72

mt@onlinestrategen.dk

 

Spansk Salgskontor

Fuengirola

+34 951 250 363

pp@onlinestrategen.dk

tr@onlinestrategen.dk